Tietoterveyssuoja, tillauspykälät ynnä muita siäntölöitä


Käytämme keksilöitä ja kerräämme dattaa kuten muutkii, Suomen lakien puitteissa. Ylleensä emme kerrää mittään muuta ku sen verran tarpeellista mitä tarvihtee tillausten loppuun saattamiseksi, kirjanpittoon, ja sen sellaista. Vua saattaa se olla että joskus muutakii kerätää, mutta lakien mukkaa, lakien mukkaa. Jos on kysyttävvöö niin voipi kysellä, ihan alimmaisena yhteystiijot.

Myö käytetää sellasia kolomannen osapuolen palveluita, mittee sitä pittee yrittäjän käyttee, jos meinaa verkkokauppaa pyörittee: verkkokauppa-alustaa, maksupalvelujen tarjoajaa, sähköpostilistahommelia ja niin edelleen. Googlen palavelut on käytössä ja niilläpä yritettää meijän markkinointia parantoo, mutta kahtoo tuota jotta onko siitä hyötyä vai ei. Muutoihan siun dattaan ei kukkaan muu pääse käsiksi ku virman työntekijät. Palavelimet on oletuksena Suomen puolella, tai ainakin EU:n, vaan suattaa se joskus Ameriikkaankin siirtyä, riippuu nyt että keneltä myö millonkin halavimmalla palavelu saahaan. Tuskin Kiinaan kuitenkaan männään. Mut myö ilimotellaan tiällä jos männään.

Tiijot pietään niin kauan tallessa ku tarpeen. Ja visusti tallessa, myö ei niitä muille jaella.

Jospa et halluukkaa antaa mittää tietojas, nii sehän on ihan okkei nykypäivänä, kukin taaplaa tyylillää. Oleppa vuan tietonen sitte, että voipi olla että myö ei saateta pystyä toimimaan sinun kanssa, että mahollisesti tillausta ei sitten voi tehä taikka sivu voi olla toimimatta oikein. Mutta sie päätät, myö ei tuppauvuta, ei.

Aina ku tulloo olo ettet tiijä ollaanko myö kajottu siun yksityisyyteen sillee millee sie et tykkee, niin eipä ku laitat mesitsiä tulemaan! Myö vastaillaan parhaamme mukkaa ja kaikki tiijot poistetaan jos sie niin haluat.

Sitte vielä meijän siäntöjä mikäli jottai haluat ostaa. Tänne myö aina päivitettää uusimmat siännöt, nämä ovat tammikuulta 2024:

Ostamalla meijän kaupasta sie hyväksyt nämä siännöt - mutta paljastettaa jo heti alussa, että nämä ovat ihan sitä sammoo perusjargonia mitä kaikkien nykylain mukkaa pittää nettikaupassa kirjotella. Kyllä tolokun immeiset nämät intuitiivisesti tajuaa, mutta en sitten tiiä että EU-herroja vartenko nämä ovat vaiko jottai imbesillejä. Mutta laitetaan nyt kuitenkii.

Sie oot ostaja, myö myyjä, ja siun muuten pittää olla vähintäänkii 18 vuotias. Sie ko teet ostoksen meijän sivuilla (tai vaikka pirrautat puhelimella tillauksen taikka sähköpostilla) nii myö pyritään toimittaan tillaus sinulle asappina. Ylleensä viikon sissään. Sitte on tietysti Posti joka suattaa tunaroida kulujetusten kanssa vaikka kaks viikkoo, mutta sille myö ei voija mittää. Posti on kuitenkii isoin ja kattavin verkostoltaan, niin sitä myö piäasiassa käytetää. Katotaan nyt miten tuo yhteistyö sujjuu. Saattaa se olla että vaihetaankii toimittajjaa jossain vaiheessa, jos ei suju.

Meillä on kuitenkin oikeus perruuttaa tillaus, jos siinä on jottain propleemaa: maksua ei tuu, osotetta ei oo, eppäily on että alaikänen ostelee, ja niin ies päin. Ja tietenkii jos meiltä tavara loppuu eikä myö saaha ennää mistään lissää tai meiltä loppuu yhen äkkii ossaaminen omien tuotteitten valamistamisee. Ollaan kuultu että sellastakkii saatta käyvä, toivottavasti ei meille. Mutta myö jos perruutettaa meistä johtuvista syistä siun tillaus, ja oot kerennä jo maksaa, niin myö tietenkii pallautettaa rahat siulle, eipä hätiä.

Hinnat meillä on Suomen valluutassa, tällä hetkellä euroina. Eihä sitä tiiä vaikka se vielä joskus muuttuu, markkojakkii osataan käsitellä. Hinnat sisältää alavin 24 rosenttia, kuten asiaan kuuluu. Siitä myö valtiolle maksellaa mielellää noita veroja ja sittepä meillä on tiet kunnossa tiällä Itä-Suomessakkii.

Tillauksia voipi peruatteessa tehhää vaan Suomeen. Elikkä virallisesti myö myyvään vaan Suomen kamaralle eipäkähän myö ees mainosteta muuten kun suomen kielellä, taikka savoksi. Mutta jos nyt niin sattuupi, että joku ulukomaan eläjä ihan hirveästi halluis meiltä jottain ostaa, ja pirkale tekköö tillauksen meijän kaupassa joka ei tunnista että suapiko tuonne osotteeseen myyvä vai ei, niin eipä hättää! Kyllä myö saatetaa ulukomaillekkii myyvä, vaan siitä ei sitten oteta minkäänmoista vastuuta että männöökö tillaus normipostina perille. Koska muuhun meillä ei ole näillä postitusmaksuilla varraa. Normipostilla lähetellään. Mutta rohkeimmat seikkailijat voipi kokkeilla. Niin ja siitä alavista: EU:n ulukopuolelle alavittomat hinnat ovat saman verran kun Suomen alavilliset. Että tämä tiijoks.

Postimaksuhan meillä on sellanen 5 euroa, joka sisältääpi pakkauskulut ja postimerkin. Jos mopo karkaa käestä ja ostoksia kertyy yli satasen eestä, niin sillon meijän oli tarkotus tarjota ilimanen postitus, vuan eipä tämä systeemi nyt siihen taivukaan. Mutta jottae yllätystä myö voijaan pakettiin keksiä. Vällee kun sitä immeispololla mopo karkaa, vaan meijän etuhan tuo on.

Maksaa voipi Stripen tarjoamilla keinoilla: eipä siellä taija muuta tällä hetkellä olla ku pankki- ja luottokortti. Mutta katellaan, josko jossain vaiheessa jottai muutaki ililmaantuis.

Tuotteissa jos sattuupi olemaan vikkaa, niin ihan ekana yhteys meihi. Eiköhän myö jottae keksitä. Myö ei kyllä ylleensä virheitä tehä. Mut sattuuha sitä parraillekkii.

Pallautusoikeus on lain mukkaa 14 päivää. Mutta mietihä nyt kuitenkin eka ennenko ostat, sillä myö ei postimaksuja pallautella ja pallautuskustannuksetkii männöö siun piikkiin. Jos kuitenkii sattuu niin, että pallauttaa haluat, niin olethan yhteydessä meihin ihan ekana, niin katellaan rosessi kuntoon, jotta rahojen pallautus männöö sujuvasti.

Elläimen kokosen riisin yllättäessä, elikkäs force majeure tilanteessa, myö ollaan vappautettuina näistä sopimusvastuista, kuten ylleiset siännöt ja pykälät sanoo. Mutta eipä maalailla piruja seinille, ei myö sellasia toivottavasti nähä.

Kuten myö jo aijemmin viitattiin, niin lakien mukkaa eletään, siännöistä pietään kiinni ja muutenkin ollaan korkean moraalin vartijoita. Elikkäs Suomen lain mukkaan mennään, ja jos nyt ihan änkyrätilanne jostae käsittämättömästä syystä etteen tulis, niin tiällähän myö Pohjois-Savon lainoppineitten kanssa sitten asiaa pähkäillään käräjäoikeuvvessa, mietitään että oliko näin vai eikö ollu, ja saattaishan tuo olla toisinkii. Mut ylleensä myö kyllä ollaan oikeessa.

Pirjo-Camilla / Väisänen Design Oy
Kauppakatu 22 B 30
70100 Kuopio
Y-tunnus: 2843586-6
hello@vaisanendesign.com